Start » Galleri

 

Galleri


Torsdag d. 26. november 2015: Gjøde holder fri i morgen, så i dag slår ældrestyrken gækken løs med en ølpause. Den unge ældre i forgrunden med baggrunden til er Jens, som kunne lugte, at der var øl på 30 km afstand. Ældrestyrken er næsten færdig med loftet i den lavloftede del af salen og i salen er de skjønne malere kommet langt med både filtning og maling. Foto: Bent K. Søndergaard
Torsdag d. 26. november 2015: Gjøde holder fri i morgen, så i dag slår ældrestyrken gækken løs med en ølpause. Den unge ældre i forgrunden med baggrunden til er Jens, som kunne lugte, at der var øl på 30 km afstand. Ældrestyrken er næsten færdig med loftet i den lavloftede del af salen og i salen er de skjønne malere kommet langt med både filtning og maling. Foto: Bent K. Søndergaard Onsdag d. 25. november 2015: Så er jernet lagt i graven, som man siger, og malerinderne har filtet på livet løs. Foto: Bent K. Søndergaard Tirsdag d. 24. november 2015: Tommy, Gjøde og Jens leger legen ”Kommunalarbejder”: Én der arbejder og to der kigger på (legen findes også i en afart, hvor den der først bevæger sig har tabt). Foto: Bent K. Søndergaard Mandag d. 23. november 2015: Hvis man går og tror, at en springgrav bare er et hul i jorden, så tager man fejl, for folkene fra PE-Redskaber har kørt en gedigen dynge jern i stilling til at blive lagt i graven. Foto: Bent K. Søndergaard
Torsdag d. 19. november 2015: Efter svedeholdets sejrsgang onsdag aften, har ældrestyrken tilsyneladende fået præstationsangst, så i dag var der ikke én eneste frivillig hjælper at se.
Til gengæld var der professionelle at se alle steder: En tømrende tømrer, som tamper tømmer på buen, malende malere, som filtrer og maler på livet løs, murende murere, som i dag blev færdig med flisearbejdet – og en mand i tresserne fra Tress, som lige har støbt 38 huller i gulvet.
Jo, der sker sørme noget, når de semiprofessionelle (Bjarne, red.) holder ferie! Foto: Bent K. Søndergaard Onsdag d. 18. november 2016: Træningen på Svedeholdet på mænd var fuldstændig som normalt: Ærmstrækninger og armbøjninger.
Indimellem nåede stort set alle imidlertid at lave den populære saveøvelse – og så blev vi da også lige færdig med loftet i den store sal (det er Keld der monterer det allersidste stykke).
Klokken præcis 22:23:24 var løjerne imidlertid forbi, for da Gjøde på inspektion – og SÅ var det ikke for sjovt mere! Foto: Bent K. Søndergaard Tirsdag d. 17. november 2015: Anette giver lige et par instrukser til Jens: ”De sorte ledninger skal forbindes med de sorte og de blå med de blå. De sidste 80% skal ikke bruges til noget. Og husk nu, at du ikke må gå længere ud end til navlen!”
Ældrestyrken har i dag haft hjælp af en grønskolling (Kjeld), som kan save skrå selvom stregen er lige, så Jens er fuld af beundring. I køkkenet fliser murerne videre og pladearbejdet i den højloftede sal nærmer sig en afslutning. Foto: Bent K. Søndergaard Mandag d. 16. november 2015: Nej – det er hverken en sudoku, en udfyldt bankoplade eller en tegning brugt i sexualundervisning. Det er såmænd mellemresultaterne for én plade som skal sættes op af ældrestyrken (ved redaktionens slutning blev der stadig regnet, så hvem ved hvordan det ender!). Foto: Bent K. Søndergaard
Herborg Fritids- & Kulturcenter | Skolevej 44, Herborg | 6920 Videbæk