Center » Booking

Støttemedlemskab til Kuben

 Kunne du tænke dig at støtte Kuben, og samtidig have mulighed for at kunne spille lidt badminton eller lave en anden aktivitet, når den ikke er optaget til anden side?

Det har du nu mulighed for. Med et Støttemedlemskab til Kuben, kan du booke én af de to badmintonbaner og Springgraven i Kuben. 

Du kan købe Støttemedlemskabet til Kuben ved at trykke på knappen Tilmeld herunder.

Støttemedlemskabet gælder for dig selv, din samlever og dine børn. Kuben kan kun benyttes, når der er en voksen person (min. 18 år) til stede.

Når du har købt medlemskabet, kan du få udleveret en nøglebrik, som koster kr. 100,- i depositum, og herefter er der fri leg – blot du husker at booke tid herunder. Du får nøglebrikken ved at rette henvendelse til Preben Hamborg på kuben.faktura@gmail.com.

Du kan kun booke 7 dage frem i tid, og du kan max have 3 samtidige bookinger.

Det er værd at bemærke, at denne mulighed er beregnet til Aktiviteter, og altså ikke til en lille hurtig familiefest på en times tid.

BEMÆRK: Støttemedlemskabet gælder for det kalenderår du køber medlemskabet (altså fra dags dato til og med nytårsaften). Købes medlemsskabet i december måned, er det imidlertid gældende for resten af december måned og næstfølgende år.
 

Regler for Booking af Kuben

 Du kan her booke én af de to badmintonbaner og Springgraven i Kuben. Ønsker du at bruge hele salen, skal du booke alle tre ressourcer i det pågældende tidsrum.

For at benytte dig af denne facilitet, skal du have tegnet et Støttemedlemskab til Kuben. Har du endnu ikke gjort det, kan det gøres ved at trykke på knappen Tilmeld herover.

Du kan kun booke 7 dage frem i tid, og du må max have 3 samtidige bookinger.

Husk, når du booker Kuben:
  • Ryd op efter dig selv, og efterlad Kuben i mindst lige så god stand som du kom til den i. 
  • Kuben må kun benyttes, når der er en voksen (min. 18 år) til stede
  • Denne mulighed er beregnet til Aktiviteter, og altså ikke til en lille hurtig familiefest på en times tid.
De mulige tider til booking afhænger af sæsonen, men indtil sommer ser det så nogenlunde således ud (der er i skemaet ikke taget højde for private udlejninger, men disse vil være spærret, når man vil booke en tid).
 
 

Booking af Kuben

 Log ind herunder og book din tid i Kuben.

Timer, som er markeret med mørkegrå kan bookes - de lysegrå kan ikke.

BEMÆRK - BEMÆRK - BEMÆRK

Hvis du bruger sko i salen, skal det være kondisko som har en lys bund.

Sorte sko er ikke tilladt, da de laver tonsvis af streger på gulvet.
Herborg Fritids- & Kulturcenter | Skolevej 44, Herborg | 6920 Videbæk